ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Feladványok (16096)
A hét kérdése (1760)
asszogramma (1696)
Betűtészta (2705)
Heti kvíz (1199)
ma történt (1823)
Tőlem Nektek (11840)
Választás 2022 (21)
Gratulációk (eredmények) (4849)
A nap képe (2677)
Hata (22)
Találkozó (6934)
Szívből szóló versek (1048)
csak úgy.. (4265)
Az élet nagy kérdései (156)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Hipnózis
Varázsgömb
Agyscanner

 

Szeptemberi forróság

 
    2004.09.29.  Adam     
Beköszöntött az ősz, itt a szeptember vége, a hideg idő, de ismét forrósággal töltött el mindenkit három napra az immár kilencedik alkalommal megrendezett Erotika kiállítás és vásár a Syma Rendezvénycsarnokban!

Hirdetés
A három nap programja alapvetően ugyanaz volt, így aki nem akart, az nem maradhatott le semmiről! A showműsorok és előadások a fő vonzerei ennek a rendezvénynek, ezek minden nap fél háromkor kezdődtek. Először a Traveszti show-t tekinthettük meg, majd közvetlenül utána a Hustler partyt. Később fellépett Cony Ferrara és Lolita Angel, majd a közönség női részének legynagyobb örömére, a chippendale fiúk következtek. Kisebb szünet után ismét a nőké volt a főszerep a színpadon: a Rácz testvérek mutatták meg bájaikat a nagyérdeműnek.

Az este első igazán nagyszabású és felejthetetlen műsora a Bella Models-é volt, Sheila Grant, Cindy Lords és Stefania Bruni szereplésével. Alig bírtuk kivárni a kis szünetet, hogy láthassuk az este fénypontját: a LUXx Videó műsorát! Nem kisebb nevekkel a színpadon, mint Maya Gold és Susan Pearl, Christina Bella, Lauro Giotto valamint Victoria Swinger! Előtte egy rövidke beszélgetés erejéig Michelle Wild is feltűnt a színpadon, bár ő rendesen fel volt öltözve, de így is nagyszerűen festett a dagadó pocijával, ugyanis kisbabát vár. Az utána következő show idén is minden várakozást felülmúlóra sikerült! A lányok gyönyörűek voltak...

Ezután a színpadon ismét egy divatbemutató következett. Közben a pornóipar sztárjai a standok között tűntek fel, hogy személyes kapcsolatba léphessen velük a nagyközönség. Mi is elmentünk autogramokra vadászni! A lányok nagyon közvetlenek és aranyosak voltak mindenkivel, sztárallűrnek nyomát se fedeztük fel. Lehetett velük fényképezkedni, fotókat aláíratni és kicsit elbeszélgetni!

A kiállítás nem csak a színpadi műsorokról szólt. Az összes nagyobb erotikus cikkeket gyártó és árusító cég képviseltette magát egy-egy standdal, ahol közelebbről megismerkedhettünk a legújabb termékekkel, és akár meg is vásárolhattuk őket!


  Kapcsolódó cikkekFelhasználónév:

Jelszó:

JelszóemlékeztetőFriss feladványok:
 Születésnap 2.
 Ó, Zsuzsanna!
 Változatos szudoku
 Nagy utazás 2.
 Számsor 52.
 Mik ezek? (6)
 Terminátor

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS