|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Friss fórum:
|
|
A hét kérdése:
Jelentkezz be a heti kérdéshez!
|
|
Legolvasottabbak:
|
|
főzünk?
Hirdetés
borka19 |
2016.06.05 12:54 | | 715477. |
| |
Az én koviubim is isteni lett, ezentúl csak pirítóssal készítem, köszönöm, Kuliver! |
|
borka19 |
2016.06.01 15:19 | | 715391. |
| |
Kösz a tippet, én tegnap csináltam és szintén pirítóssal, remélem finom lesz. |
|
kuliver |
2016.05.28 20:23 | | 715287. |
| |
Most csináltam kovászos uborkát. Valamelyik nap háttértelevíziózás közben hallottam, hogy a kenyeret érdemes megpirítani hozzá. Meg kell, hogy mondjam, már amikor beleraktam a három darab pirítós kenyeret az üvegbe, összefutott a nyál a számban. |
|
kadar |
csibe08 (715241) |2016.05.28 10:05 | | 715242. |
| |
A hozzászólásom szerintem pontosan érthető volt. Ezt a szófolyamot elhárítom magamtól.
De ha már belekeveredtem valamibe, a moderálásról gyökeresen más a véleményem. Ezek a totális törölgetések nekem önkényesnek tűnnek, a saját káromra gondolva. Hogy itt mi a helyzet, azt pedig pontosan a törölgetések miatt, eldönteni már lehetetlen. |
|
csibe08 |
csibe08 (715240) |2016.05.28 09:10 | | 715241. |
| |
Habar a valaszom Kadar hozzaszolasara jott, a masodik fele Titok megjegyzesere (is) reagal. |
|
csibe08 |
kadar (715233) |2016.05.28 09:09 | | 715240. |
| |
Kuvaszkusz kerte, hogy toroljek ki egy hozzaszolast a forumbol. En pedig ugy dontottem, mivel utana 3 hozzaszolason keresztul meg ez ment, hogy kitorlom az egeszet, mivel az elozmenyek nelkul erthetetlen lenne a tema.
Az, hogy ez nem egy demokrata forum ... de igen, ez az. Minden normalis demokrata forumon van viszont moderacio - amit akar tetszik, akar nem, ezen az oldalon az adminok csinalnak.
Egymas ok nelkuli gyalazasat, a szelsoseges eszmek hirdeteset, az ok nelkuli vulgaritast, a mindenbol szexualis temara utalgatast, az offtopicolast viszont tovabbra is torolni fogjuk. Azert, mert a tobbseget nem erdekli. Es ha valaki azert nem forumozik, mert mindenre a fenti temak egyiket kapja reakciokent, az baj.
Most, hogy ezt jol "megbeszeltuk", megkoszonom, ha visszaterunk a topic eredeti celjahoz, es valaki bedob ide egy hetvegi receptet Ha pedig valakinek kerdese van, vagy nemtetszeset fejezne ki, nyugodtan tegye meg az Admin forumban. |
|
kuliver |
titok111 (715235) |2016.05.28 08:30 | | 715239. |
| |
Tegnap neked elmenetek otthonról, és nem volt kivel beszélgetni? |
|
kuliver |
titok111 (715221) |2016.05.28 08:19 | | 715237. |
| |
Annak idején vetélkedőt szervezetünk, az egyik legemlékezetesebb feladat zsemleevés volt. Mindenkinek 3 darabot kellett megennie, a gond csak az volt, hogy elfelejtettük megsütni, és még az összetevőket sem kevertük össze. Jól szórakoztunk. |
|
kuvaszkusz |
titok111 (715235) |2016.05.28 01:36 | | 715236. |
| |
Az egész téma lett kiemelve, így ez is - hisz az előzmények nélkül már kevésbé lett volna érhető.
De még törlés előtt olvastam és köszönöm! |
|
titok111 |
kuvaszkusz (715234) |2016.05.28 01:28 | | 715235. |
| |
Ez nem demokrata fórum, azt látom.
Vanak itt egyenlőbbek a többieknél.
Tisztára mint abszurdisztán.
És most már nem fogok soha elnézést kérni, mivel ugyis kitörlik. |
|
kuvaszkusz |
kadar (715233) |2016.05.28 01:23 | | 715234. |
| |
Az én kérésemre történt a dolog. Az elmúlt néhány órában volt egy-két pengeváltásunk egy játékos társammal, amit jobbnak láttam törlésre ítélni. Akkor a véleményemet is olvashattad volna, de sajnos erről most lemaradtál. Majd talán legközelebb…. |
|
kadar |
csibe08 (715232) |2016.05.28 00:56 | | 715233. |
| |
Nem tudom, hogy milyen dolgokat kellett itt megnyirbálni, de ez a kérésre való nyirbálás nagyon rossz emlékeket idéz.
Ha szerinted meg kell nyirbálni valamit, akkor tedd meg nyugodtan.
Ha pedig kérésre teszed ezt, akkor fel kellene tüntetni, hogy kinek a kérésére történik. Kik azok, akiknek a kérésére törölnöd kell, miközben ők nem vállalják fel (itt a fórumon) a törlés előtt a véleményüket.
|
|
csibe08 |
2016.05.28 00:30 | | 715232. |
| |
Kérésre egy picit megnyirbáltam ebben a topicban a hozzászólásokat. Az lenne a kérésünk, hogy próbáljunk meg tartani egy szintet a fórumban, sajnos egy szinten túl már nem vicces minden témába behozni a kétértelmű, vagy különböző végtermékekkel kapcsolatos kifejezéseket. |
|
titok111 |
kuliver (714905) |2016.05.27 22:17 | | 715221. |
| |
Nem hitték el, hogy 4 kg pucolt krumpli, 4 kg pucolatlan hagyma, 4 kg hús. bors, paprika, só, kömény (esetleg valami extra (pl akármi))és 40 dkg pari, papi, cuki, és jól (krumpli már tört krupli alkot vegyen fel) milyen finom tud lenni (lecsós alap, bele a hús, majd krupli).
aki evett belőle, az min. 1,5 liternyit.
|
|
titok111 |
kuliver (714905) |2016.05.17 09:02 | | 714924. |
| |
A kókuszzsír az is ilyen ősi magyar eledel?
Mondjuk amióta elfogyott az almakészletem, azóta hagymát szoktam elmajszolni vacsi után, úgy magában. Napi egy hagyma, és az orvosod hagy ma!
Persz amióta nem élek csak hagymán,
azt mondja az asszony: Hagy mán! |
|
kuliver |
2016.05.15 19:03 | | 714905. |
| |
Sikerült ma kiütni magam. Vidéken vagyunk, és amikor ide jövünk, hagyományosan én főzöm a főkaját, ami mindig bográcsban készül, de azért mindig más. Most is bográcsban készítettem az ételt, csak itt szalonnával indul a műsor. Ráadásul kérték, hogy ne szedjek le minden zsírt a tetejéről főzés közben. Otthon mi már szinte csak kókuszzsírt használunk főzéshez, nagyon ritkán extra szűz olivaolajat, esetleg vajat. Ráadásul az étel tetejéről főzés közben mindent lefölözünk. Eszembe jutott még, hogy gyerekkoromban egy ujjnyi zsírban sütöttük a bundás kenyeret, most 1 mm kókuszzsírban, és azt is leitatjuk. Persze a kaja nagyon jó lett, szinte mind elfogyott. |
|
kuliver |
2016.04.10 18:10 | | 713670. |
| |
Az egyik kedvenc TV csatornám a TV Paprika. Ma 17.30 - tól ment egy műsor, amin egy svéd szakács főzőcskézett. Eddig azt hittem, hogy a finn nyelv a legközelebbi rokon a miénkkel, de rá kellett jönnöm, hogy a svéd még közelebb van hozzánk. Miközben a lelkes fiatalember bárányhúsból készített valami finomságot, egy "BIRKA" feliratú sapkát viselt. |
|
grisenyka |
2015.12.21 22:51 | | 711376. |
| |
Madártej recepteket keresek - próbálom megúszni azt, hogy a tojásfehérjék fölött álldogáljak órákon keresztül.
Találtam egy olyat, hogy tányérba szaggatom - és fél percre a mikróba teszem, meg egy olyat, hogy a felvert fehérjét leöntöm két deci forró vízzel, letakarom, és tíz perc múlva rácsodálkozom.
De gondoltam, mielőtt nagyon elámulnék, megkérdezlek benneteket, van-e valami tuti ötletetek. Ez az utóbbi kifejezetten tetszene, ha valóban az lenne az eredmény, amit várok tőle.
|
|
mutterka |
grisenyka (709668) |2015.07.19 14:32 | | 709670. |
| |
De jó, hogy írod, pont ezt terveztem én is készíteni!
Állítólag jó hidegen szuper szomjoltó, frissítő.
Tegnap hideg paradicsomleves készült zellerrel, sárgarépával.
Még annak is ízlett, aki amúgy nem szereti a paradicsomot. |
|
grisenyka |
riffentyu (709667) |2015.07.19 13:14 | | 709668. |
| |
Kovászos uborkakrémlevest főztem
http://www.mindmegette.hu/hideg-kovaszos-uborka-kremleves.recept
Finom.
|
|
riffentyu |
2015.07.19 12:30 | | 709667. |
| |
Főzünk? B(topiccím)- jé, két cével)N
Hát igen: ebben a melegben legföljebb teát főzünk.
Rózsa, köszi a diólevél-tea megosztásokat, jónak tűnik.
Mondjuk jegesen |
|
|
|
|