ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Feladványok (17292)
Tőlem Nektek (12358)
csak úgy.. (4527)
A hét kérdése (2022)
Játékok (1161)
A nap képe (3874)
Kinek Ki (616)
Hónap feladványa (682)
Havi toplista (166)
asszogramma (1843)
Nyomasevics Bobacsek (1165)
Vicces szövegek (4045)
Szívből szóló versek (1128)
Betűtészta (2972)
Segítséget kérek, köszönöm (2466)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Varázsgömb
Hipnózis
Agyscanner

Megoldás beküldése

  Név:   

Tipp: Ha regisztrált felhasználóként küldöd be a megoldást, statisztikát olvashatsz a teljesített feladataidról 
  

Sztárhírek
2020-01-09 6:55
Retró, és táncolni jó! 
Közepes, beküldte: littlered, szerkesztő: Sandviking
Kedves nézőink!

Mai adásunk eltér a megszokottól, ugyanis játékra invitáljuk önöket.
Most is öt hírt hallanak majd, de nem áruljuk el, hogy kikkel kapcsolatosak. Az adás végén lehetőségük lesz telefonálni, de kérjük önöket, hogy csak akkor tárcsázzanak, ha mind az öt hírre tudják a választ!
Az első öt megfejtő között egymillió forintot osztunk szét.

Kezdjük akkor!

1.
K. K., volt orvosírnok nagyon kikészült, mert rájött, hogy szerelme csúnyán becsapta. Első látásra beleszeretett az illetőbe, és rövid időn belül olyannyira odáig volt érte, hogy csak vele tudta elképzelni a közös jövőt. Ha csak ránézett, már a mennyekben járt, a csókja szinte égette a száját, amikor pedig a karjaiba zárta... Ezt inkább nem részletezzük.
Végül kiderült, hogy az illető egy szélhámos, aki kihasználta sztárunkat, csak játszadozott vele.
K. K. még most sincs túl a dolgon, de az biztos, hogy soha többet nem áll szóba csábítójával, és megpróbálja feldolgozni a történteket.

2.
Következő sztárunknak legjobb barátja állandóan panaszkodik. Az a gondja, hogy a szomszédban élő anyuka rendszeresen ajánlgatja neki a lányát. A.L azt tanácsolta barátjának, hogy mondja meg nyíltan: szálljon le róla, mert inkább focimeccsre jár, mintsem a lánya után.
Egy ideig csendben is volt a mama, de mikor megtudta, hogy kiszemeltjét besorozták, ajánlatot tett neki. Azt ígérte, ha beköti lánykája fejét, elintézi, hogy felmentsék a katonaság alól. Természetesen a barát nem állt kötélnek - inkább bakának -, de mert a mama csak tovább zaklatta, kénytelen volt vidékre költözni, és addig vissza sem tér a fővárosba, míg férjhez nem megy a leányzó.

Kedves nézőink!
Gondolom, mindkét kérdésre tudják a választ, de - ahogyan a bevezetőben is kértem önöket - csak akkor telefonáljanak, ha mind az 5 hír elhangzott, és mindegyik hír sztárszereplőjének kilétére rájöttek!
Megértésüket köszönjük!

Most viszont nehezítünk egy kicsit, monogram nélkül említem a kitalálandó sztárokkal kapcsolatos történeteket.

3.
Harmadik sztárunkról nemigen gondolták, hogy még írni-olvasni sem tudott néhány évvel ezelőtt annak ellenére, hogy az értelmi képessége egészen jó volt. Mindez csak akkor derült ki, amikor ő maga árulta el nyilvánosan. Hangoztatja is ezt egyébként elég gyakran.

Hogy mennyi mindennel nem volt tisztában, azokból egy kis ízelítő: addig jár a korsó a kútra, míg el nem lopják, viszont nem szabad lopni. Egyik péksüteményünk nem kicsi, csak annak látszik, mivel nagy a szánk.
A KRESZ szabályaival sem volt tisztában. Fogalma sem volt arról pl., hogy kinek van előnye. Annak, aki jobbról jön, vagy pedig annak, aki balról?
Azt sem tűnt fel neki, hogy a nagyobb bejáratok mellett vannak kisebbek is.

Sorolhatnám még a hiányosságait, de szerintem ennyiből is rájöttek már, hogy kiről beszéltem. Azt viszont azért még elárulom, hogy egy idő után - egyesek szerint - ő lett a legokosabb az országban, ami nem éppen előny, és figyelmeztették, hogy jobb lenne, ha nem jártatná most már a száját.
Ekkorra már természetesen írni-olvasni is megtanult.

4.
E hírünk szereplője - aki nem magyar származású - majdnem belehalt, amikor a kedvese elhagyta. Nem volt étvágya, éjszakáit álmatlanul töltötte, a tilosban parkolt, rengeteget dohányzott, néha még ivott is. Megpróbált más lányokkal vigasztalódni, de eredménytelenül. Klasszikus zenét is sokat hallgatott - gyakran M. L. olasz származású operaénekest -, de ez sem segített rajta. Végül írt egy dalt a lánynak, és ettől megnyugodott. A dal sláger lett, de hogy végül újra egymásra találtak-e, ez rejtély.

5.
Utolsó hírünk szereplője éppen egy vidéki városba utazott, amikor találkozott egy szomorú, szép szemű lánnyal. Úgy tűnt, mintha látta volna már valahol, de nem jött rá, hogy hol. Beszélni kezdett hozzá, felajánlotta neki, hogy elviszi, de a lány nem válaszolt, pedig a fiú többször is megismételte az ajánlatát. Végül a srác dühös lett, és közölte vele, hogy ha nem felel, otthagyja, mert neki sietnie kell. A lány ekkor sem szólalt meg, de egy könnycsepp csordult ki a szeméből. Végül a fiú kénytelen volt otthagyni.
Azóta, ahányszor arra jár, mindig eszébe jut az eset, és várja, hátha újra ott lesz a lány. Eldöntötte, hogy ha ez bekövetkezne, biztosan jobb kedvre derítené.

Kedves nézőink!
Ezzel játékunk végéhez értünk. Tárcsázzanak bennünket minél gyorsabban, és mondják meg a választ mind az 5 kérdésre! A nyertesek nevét a képernyő alsó szélén láthatják majd. Sok sikert önöknek!
A kérdésünk: kiről, miről is szól egy-egy hír?

Hírenként 2 pont.


Felhasználónév:

Jelszó:

Jelszóemlékeztető



Friss feladványok:
 Négy négyzetszám kerestetik
 Stációk 9.
 74 év után
 Gyufázás ( Pontosítva ! )
 Micsinál a micsoda 12.
 Kapocs 6.
 Szóbánya 2.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS