ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Feladványok (17292)
Tőlem Nektek (12358)
csak úgy.. (4527)
A hét kérdése (2022)
Játékok (1161)
A nap képe (3874)
Kinek Ki (616)
Hónap feladványa (682)
Havi toplista (166)
asszogramma (1843)
Nyomasevics Bobacsek (1165)
Vicces szövegek (4045)
Szívből szóló versek (1128)
Betűtészta (2972)
Segítséget kérek, köszönöm (2466)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Varázsgömb
Hipnózis
Agyscanner

Megoldás beküldése

  Név:   

Tipp: Ha regisztrált felhasználóként küldöd be a megoldást, statisztikát olvashatsz a teljesített feladataidról 
  

Kékfény 2.
2019-05-27 6:55
Állatországban
Könnyű, beküldte: littlered, szerkesztő: csibe08
Jó estét, kedves nézőink!

Előző adásunk óta sok bejelentés érkezett a Csőr mester utcai kapitányságra, de adásidőnk miatt most is csak öt esetről tudunk beszámolni, a többit megtalálhatják honlapunkon.
A szűkös műsoridő az oka annak is, hogy nem tudjuk ismertetni az előző adásban említett bűnesetek fejleményeit, de honlapunkon természetesen ezekről is olvashatnak.

Ezúttal is kérjük önöket, hogy kicsinyeiket ne engedjék a képernyő elé ülni!
Köszönjük!

Ismertetem első esetünket.
B., egy fiatal, kedves Erdő utcai lakos ijedten számolt be róla, hogy egy emberi lény megpróbálta lelőni. Szerencséje volt, mert édesanyjával sikerült elmenekülnie, de az eset óta nagyon fél egyedül a vadonban. Pedig szoknia kellene az erdőt, és ismernie veszélyeit, mert apja után ő lesz az öreg herceg. Kérjük önöket, hogy ha hasznos információjuk van az esettel kapcsolatban, hívják a rendőrséget, vagy akár minket a már ismert telefonszámon!

A következő esetünk nagyon tragikus, ugyanis egy tíz fős család nagy részét emberi lények bosszúból lelőtték. Két testvér maradt életben csak - az egyik V. -, egyikőjüket egy jószívű vadász ember, másikukat pedig nagybátyja vette magához. Kérjük önöket, hogy ha bármi tudomásuk van az esettel kapcsolatban, tegyék meg bejelentésüket!

Következő két esetünk ismét emberi lények gaztetteivel foglalkozik, de szerencsére a végén pórul jártak a gazemberek! Biztosan csodálkoznak, hogy ilyen esetekről is beszámolunk, de úgy véljük, hogy talán elrettentő példával szolgálhatunk, és a bűnöző hajlamú emberek kétszer is meggondolják majd, hogy akcióba lépjenek!

Az egyik eset: K.K egy szegény, Udvar utcai lakos gyanútlanul igyekezett haza gazdaasszonyához az útközben talált pénzzel, amikor is egy keleti ember erőszakkal elvette azt tőle. Hiába kérlelte, majd hiába kiabált szerencsétlen hazánkfia, az ember nemhogy visszaadta volna a pénzét, hanem többször is megpróbálta az életét kioltani. Szerencsére K.K furfangos volt, és a végén minden pénzétől megfosztotta a gazembert, és gazdagon tért haza gazdaasszonyához!

A következő eset jó példa arra, hogy az emberi lények nagy része gonosz ugyan, de közöttük is akadnak azért rendesek. Egy szegény, de jóravaló emberpárt egy öregember megajándékozott két pici hazánkfiával, teherhordásra. A férfiember nem hitte, hogy sokra megy velük, de tévedett, mert amilyen kicsik voltak, olyan erősek, és olyan könnyedén húzták a megrakott szekeret, hogy csodaszámba ment. Megirigyelte ezt egy gazdag ember, meg akarta őket venni, de a szegény ember nem vált meg tőlük. Megharagudott ezért a gazdag, és megzsarolta a szegényt. Lehetetlennek tűnő próbák elé állította hazánkfiait, amit, ha nem teljesítenek, őt kell szolgálniuk. Ők azonban állták a sarat, és végül a gonosz megbűnhődött tetteiért!
Amint látják, kedves nézőink, ez esetben nem volt szükség rendőri intézkedésre, mert a gonosz magának köszönhetően elnyerte méltó büntetését.

Kedves nézőink!
Most kaptam a hírt, hogy egy emberi lény tett bejelentést pár perccel ezelőtt kollégáimnak, miszerint az erdőnk mélyén rejtőző egyik kis házban egy boszorkány, egy késsel hadonászó ember és egy sötét színű szörnyeteg garázdálkodik, a ház tetején pedig egy katona őrködik.
Stábunk a rendőrséggel máris a helyszínre siet, ezért megszakítjuk adásunkat.

Csirip-csirip legközelebb!
A feladat: fejtsétek meg, hogy kikről, mikről is szól pontosan az 5 hír! (hírenként 2 pont)


Felhasználónév:

Jelszó:

Jelszóemlékeztető



Friss feladványok:
 Szakmai anagramma 41.
 Négy négyzetszám kerestetik
 Stációk 9.
 74 év után
 Gyufázás ( Pontosítva ! )
 Micsinál a micsoda 12.
 Kapocs 6.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS